İkinci El Eşyamı Satmak İstiyorum

Pek çok insan 2.el eşya satış süreci hakkında bilgi sahibi olmadığı için hata yapabiliyor. İkinci el eşya alanlar için firmamız Güven  Spot’u tercih ederek 0533 929 95 90 numaralı telefonumuza eşyalarınızın fotoğraflarını whatsapp ile gönderebilirsiniz. Daha sonra uzman ekibimiz eşyalarınızın fotoğraflarını inceler ve size olumlu ya da olumsuz dönüş yapar.

Whatsapp veya e-posta üzerinden fotoğraf göndererek fiyat teklifi almak istiyorsanız eşyalarınızla ilgili doğru bilgiler vermelisiniz. Kusurlu yerleri varsa bunları açıkça dile getirmeli, fotoğraflarda bu kusurlara da yer vermelisiniz. Böylece daha net fiyat teklifi alabilir, iş satın alma aşamasına geldiğinde kimse eşyalarınıza kusur bularak fiyat düşürmeye çalışamaz.

Eşyalarınızı kullanmayı düşünmüyorsanız sağda solda saklayarak çürümeye terk etmeyin. Depolara, ardiyelere, çatı katlarına, sığınaklara hapsedilen eşyalar zamanla çürümekte ve işe yaramaz hale gelmektedir. Bu yüzden hemen nakit satmak daha mantıklı bir hareket olacaktır. İkinci el eşya satmak istiyorum ama kimi arayacağıma karar veremiyorum diyorsanız bizi tereddüt etmeden arayabilirsiniz.

Eşyalarınız için hangi fiyattan anlaştıysak o fiyattan alım yapar, fiyatı düşürmek için gereksiz bahaneler üretmeyiz. Böylece rahat, sorunsuz, kaliteli bir satış yapmış olursunuz. Müşterilerinin pek çoğu ile yıllardır dostluk seviyesinde alışverişe devam eden firmamız size de ikinci el eşya alımı için mükemmel, sorunsuz bir hizmet verecektir. Bizi istediğiniz zaman arayabilirsiniz.